Choi's Zuid, Johannes Mungrastraat 17 ParamariboChoi's Zuid, Johannes Mungrastraat 17 Paramaribo

Wat eens begon als een kleine supermarkt van ongeveer 300 m2 is in de loop van de jaren uitgebreid tot een moderne supermarkt waar het prettig winkelen is. Het assortiment is zeer uitgebreid met producten afkomstig uit de hele wereld.
Naast Choi's Zuid zijn er diverse kleinere winkels met ieder hun specialiteiten zoals een opticien, een siraden winkel, een roti shop en de Choi's Groentenmarkt met dagelijks verse Surinaamse groeten en fruit. Al deze winkels samen bieden volop keuze waardoor u niet meer overal heen hoeft te rijden voor uw boodschappen. Met de ruime parkeerplaats aan de overkant en de parkeerplaatsen aan de zijkant van de winkel, is er volop parkeergelegenheid voor de auto, de motor, fiets of brommer. 

Choi's Zuid is dagelijks geopend en wel op de volgende tijden:
Maandag t/m zaterdag -  8.00 - 20.30 uur
Zondag - 16.00 -  20.30 uur

In verband met de maatregelen tegen verspreiding van het Covid-19 virus, heeft Choi's Supermarkt diverse maatregelen genomen. Een ervan zijn openingstijden die zijn aangepast. Voor de up-to-date informatie daarover, verwijzen we naar de Choi's Facebook pagina:(https://www.facebook.com/choisupermarket/).


Op enkele zon- of feestdagen heeft Choi's Supermarkt gewijzigde openingstijden. Deze gewijzigde openingstijden kunt u vinden op de facebook pagina van Choi's Supermarkt (https://www.facebook.com/choisupermarket/).

 

Graag tot ziens in Choi's Zuid, where shopping is a pleasure.