Missie

Dienstverlening, verscheidenheid van aanbod van de hoogste kwaliteit, klantgerichte en goed getrainde medewerkers, een modern ingerichte winkelomgeving, productinformatie en het juiste evenwicht tussen prijs, kwaliteit, dienstverlening, interieur en een persoonlijke benadering zijn de sleutelbegrippen voor winkelen bij CHOI’S. 

Er voor zorg dragen dat alle producten, van verse vleeswaren en vers brood tot de beste wijnen uit verschillende delen van de wereld, van diepvries groenten tot groenten uit de rijke Surinaamse tuinbouw, kortom dat hoogstaande kwaliteitsproducten uit Europa, Noord en Zuid-Amerika en uit ons eigen Suriname steeds in ruime mate voorradig zijn om te kunnen voldoen aan de behoeften van de klant die steeds hogere en meer gevarieerdere eisen stelt.

VISIE

Toonaangevend en trendsetter zijn in Suriname door middel van een uitgebalanceerd internationaal georiënteerd aanbod en excellente service verlening.

 

Standaarden

Service

CHOI'S maakt boodschappen doen plezierig door de persoonlijke benadering van de klant. Elke klant vinden wij belangrijk en we proberen dan ook aan de individuele wensen te voldoen. Hierbij is goede service van belang. Daarom investeren we in de inrichting van de winkel waardoor hij modern, overzichtelijk, geconditioneerd en klantvriendelijk is.

 

Kwaliteit

Bij CHOI’S wordt met hoge standaarden gewerkt om een constante, hoge kwaliteit te verzekeren. Deze zorg concentreert zich niet alleen op de producten, maar eveneens op de dienstverlening door ons personeel.

 

Familie

Familie staat niet alleen voor de familie Choi, omdat het een familiebedrijf is. Maar ook voor de medewerkers waar we trots op zijn. Daarnaast staat familie voor warmte en vertrouwen en dit sluit aan bij de missie van CHOI'S . Hier kan iedereen zijn boodschappen doen en vertrouwen op verse producten en op goede kwaliteit.

 

Bijzonder

Naast de alledaagse boodschappen waarvoor u bij CHOI'S terecht kunt bieden wij u een bijzonder assortiment van producten aan die u vaak alleen bij ons kunt kopen. Zo worden er op de broodafdeling elke dag verse Franse croissants gebakken, kunt u op onze wijnafdeling terecht voor een heerlijke Chileense Chardonay en is het Häagen-Dazs ijs exclusief te verkrijgen in onze winkels. CHOI'S streeft ernaar om vernieuwend te zijn en op deze manier in te kunnen spelen op de steeds veranderende wensen van de klant.

 

Standaarden

CHOI'S hanteert hoge standaarden die onze klanten verzekeren van kwaliteit en versheid. Deze standaard wordt op niveau gehouden door:

• Investeringen in de nieuwste apparatuur die in de gekoelde winkelruimte de producten elke dag op de juiste temperatuur houden.

• Investeringen in de inrichting van de winkel waardoor hij modern, overzichtelijk en shopvriendelijk is.

• Continue kwaliteitszorg die zich niet alleen concentreert op de producten, maar evenzeer op de dienstverlening door het personeel.

• Een persoonlijke benadering van de klant, want wij vinden elke klant belangrijk en zien u graag terug.

• Innovatie en uitbreiding van het aanbod. Nieuwe producten en diensten om te kunnen blijven voldoen aan de (veranderende) wensen van de klant.