Waardebonnen en vouchersChoi's Supermarkt heeft zijn eigen vouchers in de waardes 50, 100, 200 en 500 SRD. Hiermee kunt u combineren om het gewenste bedrag wat u wilt geven samen te stellen. De Choi's vouchers zijn te koop bij de kassa. Wilt u een groot aantal (bijvoorbeeld als Kerstkado voor bedrijven), dan verzoeken we om deze een dag vantevoren te bestellen. De waardebonnen hebben geen einddatum, maar het bedrag van de voucher zal wel in één keer besteed moeten worden.  

Wilt u vanuit Nederland uw kennissen, familie of iemand anders die u kent verrassen met een levensmiddelencheque, dan kunt u dat via de onderstaande site, powered by Paul doet het Weer.
De betaling is online in Nederland. Er worden enkele euro's kosten berekend voor de transactie. U vindt op de site alle info en voorwaarden. In Suriname zal het bedrag van de cheque omgezet worden tegen de gehanteerde koers bij Choi's naar SRD. Deze Choi's waardebon heeft een geldigheid van 3 maanden om te besteden. U kunt in uw bestelling aangeven in welke van de beide filialen van Choi's de Choi's Voucher zal worden afgehaald. Wanneer deze na de bestelling en betaling klaar ligt, bij Choi's, bellen bij de ontvangen op om het door te geven. 
Graag tot ziens.

Delen via sociale media